Wie ben ik?

Na mijn middelbare studies moest ik er niet lang over nadenken: een opleiding tot apotheker zou het worden.  Al die geneesmiddelen kennen en daar mensen mee helpen leek me een bijzonder talent. Ik zag het als mijn missie om patiënten te begeleiden en adviseren. 

Tijdens mijn werk in de apotheek zie ik steeds weer hoe waardevol de rol van de apotheker is. De apotheek biedt een laagdrempelige toegang tot de gezondheidszorg, is ingebed in de buurt en biedt wetenschappelijk en persoonlijk advies, zonder onderscheid. De apotheek staat in al zijn facetten garant voor kwaliteit. 

Toch komt die kwaliteit niet vanzelf. Het vraagt een inspanning, elke dag weer. En daar wil ik jou bij ondersteunen. 

Mijn rode draad? Ik geloof dat elke mens evenwaardig is en gelijke kansen verdient, zonder vooroordelen.

Iedereen moet de kans krijgen om de beste versie van zichzelf te worden, zowel op fysiek als mentaal vlak. En ik wil mensen daarbij helpen.

Dat kan rechtstreeks, als apotheker. Maar ook door het ondersteunen van apotheken en apothekers, die zich ontfermen over de zorg voor en het welzijn van mensen.

Ik wil door mijn werk een gezonder en warmer bestaan genereren voor mensen, en dat op een oprechte en authentieke manier. 

Destijds koos ik voor een beroep waarin ik vanuit mijn kennis mensen kon helpen en adviseren. Het geeft me enorm veel energie. Graag zet ik nu die passie in om apothekers te helpen. Op die manier draag ik bij aan een betere en meer efficiënte werking van jouw apotheek of een succesvolle uitvoering van jouw project.

Mijn manier van werken? Een rustige en pragmatische aanpak, waarbij we alles in kaart brengen en samen kijken waar verbetering mogelijk is. Hierbij hebben we oog voor de verschillende aspecten van jouw apotheek. Ik ga doelgericht en coachend te werk. Een projectmatige aanpak ligt me het best, elke taak die ik kan afvinken geeft me energie.

Overleg, luisteren naar elkaar en consensus zijn mijn sleutelwoorden. Verandering leg je niet op, maar maak je samen.

 

Het is mijn missie om het apothekersberoep te versterken, in al zijn facetten. Om ervoor te zorgen dat jouw apotheek garant staat voor kwaliteit, elke dag opnieuw. 

In het kort

  • (Industrie)apotheker 
  • Ervaring binnen Regulatory Affairs en Quality Assurance
  • Werkzaam als officina-apotheker sinds 2017
  • Opgeleid voor covid-testing (2021) en vaccinatie (IPSA, 2021)
  • Passie voor verandering en alle processen die daarbij horen
  • Volgde opleidingen rond coaching, innovatie en verandermanagement 
  • Hevige fan van de Chiro